מזנון קינג ג'ורג' - איל שני

מומלץ מפה
8.8
1 הגדל תמונה
מזנון. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מזנון. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מזנון. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מזנון. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מזנון. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
 

המזנון של איל שני סניף המלך ג'ורג, גן מאיר

הסניף המועדף מבין השלושה, לחוות בו את חווית "החיים שלך בפיתה" של איל שני. מרווח ורגוע כאן יותר מסניף האם באבן גבירול, אם כי הצוות עדיין מתעקש על טקס ה"איך נקרא לך היום?" המייגע, ומלא חשיבות עצמית מוגזמת.


אבל מה זה משנה, גם כאן טעים להלל, כל מה שנכנס לפיתה:
רוד בפיתה - שרימפס חלוטים עם קרם פרש ו"שחלות של עגבניות"; "כבדים ורודים של תרנגולת מותכים על פלדה לוהטת", והשיא - ואחת המנות הטעימות באמת - "סיפוק עמוק לפנים", שזה בשניאית מדוברת "הרגע בו פיתה עוטפת בעונג את כל מרחב הנפש". פנינים.


גם צמחונים וטבעונים יבואו כאן על סיפוקם ואפילו אנשי פליאו יכולים להימנע מהפיתה ולקבל חמישית תרנגולת בשקיק נייר - סאק דה קוק, או נתח עמוק של פרה בבישול איטי - שקית זהב.


אפשר לאהוב או לשנוא את הז'רגון של איל שני, אבל קשה להתווכח עם העובדה שהכל פה כל כך טעים. לא הכל ממש זול, אבל חלק מהמנות מתומחרות בצורה הוגנת מאוד. ובכל מקרה, זו חוויה שחייבים לעבור לפחות פעם אחת.

( 10 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • likeornot

    likeornot
    טעים בפורים|5 08.03.15
    ובכלל, ארוחת שחיתות בכל מנה ומנה. נכון, המחיר לא זול אבל אם מתסכלים בתוך הקנקן/פיתה אפשר להבין למה. טעים, טרי ואיכותי. מומלץ בחום. אולי פחות מומלץ לצוות לצעוק בקולי קולות כאילו ברחו מאברבנאל.
  • Morrissey

    Morrissey
    מוצלח ביותר|4 21.07.14
    בינתיים דגמתי כאן רק סטייק (44 ש"ח לפיתה) אבל בטח אשוב לנסות עוד מנות. משהו בנוף לגן מאיר עושה את זה גם אם אתם עוברים כאן 5 פעמים ביום, אבל העיקר הוא האוכל, ובמקרה הזה סטייק מעולה שגם היה משביע, בפיתה עמוסה בכל טוב, כמה פשוט ככה וטעים. יש קצת פלצנות בגישה של המקום - החל מהתפריט דרך המחיר ועד היחס של הצוות, אבל מתגברים. זה הרבה יותר יקר ממנת סביח או פלאפל, אבל בסביבה שבה פאסט-פוד שכולל בשר כבר עולה כמעט כמו עסקית במסעדה טובה, זו אחת האופציות היותר טובות.
  • חיפושתמידי

    חיפושתמידי
    טעם החיים בפיתה|5 15.07.14
    לאכול ממש טוב במחיר סביר(אם מתעלמים מכך שאוכלים מנה בפיתה)מבט לרחוב השוקק,אוירה צעירה ותוססת.כיף ישראלי.שאפו לאייל שני שיודע להניח את האצבע על הדופק
  • dafnag

    dafnag
    מזון גאוני, סניף פחות מוקפד|4 15.07.14
    האוכל עדיין מעולה. אכלנו שק-דה-קוק (שקית נתחי עוף עם עשבים ותפ"א), תפ"א שנדרס בשמנת וקינוח שורת קרם פטיסייר עם ריבת פירות אדומים (ככה). הצוות היה קצת פחות מאורגן, מנות רבות כבר נגמרו ב 22:30 והשולחן היה מלוכלך. לכן נתתי רק 4*.
  • אוהביהעיר

    אוהביהעיר
    כמה שחיתות בפיתה קטנה אחת|5 10.03.14
    נכון, זו רק פיתה והמחיר כמו של 40. אבל כשרואים מה נכנס אליה ובאיזו תשומת לב אפשר להבין. לא שנבחר לאכול שם כל ערב אבל זה בהחלט מקום לעצור מדי פעם להשביע את הרעב ולהתמלא בנחת. הפרטנר שלצידי לא האמין שפיתה יכולה להיות כל כך טעימה. אחרי מנת דקדק קינחנו בפיתה עם שוקולד השחר ובננות מקרומלות הורסות ואת ההימור על גלידת מסטיק בפיתה לקח הבחור שיצא מרוצה. כשקמנו סיכמנו שנשוב להמשיך לטעום את שאר המנות.
  • דליקטס

    דליקטס
    האוכל כמעט כמו בשוק|3 28.01.14
    ומהמחיר חטפנו שוק. יקר לפיתה עם...אבל כשטועמים מבינים למה. נשוב רק אם יהיה לנו עודף בתקציב ונהיה חצי רעבים כי פיתה אחת לסועד לא תמיד משביעה
  • sigsag

    sigsag
    טעים מרענן ובאמת שונה בסביבה|3 13.01.14
    סטייק קצוץ דק בפיתה מפוצצת בעשבים ירוקים עם בצל סגול וחמצמצות בפה - טעים יאמי. אבל המוזיקה והאווירה ממש שוק. המחירים ממש לא שוק.
  • mitzy

    mitzy
    ההרמוניה של הפיתה (עאלק)|3 22.12.13
    בסדר, בסדר, איל שני. הבנו. טעים במזנון, ללא ספק. אבל העובדים מעצבנים בספק-התלהבות-ספק-התנשאות שלהם. וההתעקשות המעצבנת לא לשנות דבר במרכיב הפיתה שלך, משל הייתה זו מסעדת שף, מרגיזה. כולה ביקשתי כוסברה במקום פטרוזיליה. "לא, זה יפגע בהרמוניה של הפיתה". נו באמת.
  • לוקסוס

    לוקסוס
    החיים בפיתה|5 24.10.13
    המחיר יקר לפיתה אך לא למה שבתוכה ולכל החגיגה מסביב: עסקת חבילה די טובה. נכון שמר שני אוהב להתחכם או שבעצם זה מי שהוא, אך המחשבה למה ואיך ניתן לשים בתוך פיתה: יצירתית, טעימה ומפתיעה. מנת דק דק שאכלנו הייתה מעולה!!!! חריפה וסתמה לנו את חור ארוחת הצהריים. טעים-טעים, נעים-נעים לא זול אך מצדיק את מה שמקבלים.
  • סגלגלה

    סגלגלה
    בעיה...|4 15.09.13
    מצד אחד - מעצבן לשלם יותר מדי (29 ש"ח על פיתה עם כרובית, עגבניות, חציל וטחינה), לנסות להבין את התפריט המתחכם, לנסות להבין גם את אנשי הדלפק המתחכמים ולא בהכרח לשבוע בסוף. מצד שני - טעים לאללה.
- 1