בית קפה נוסף של רשת קפה ג'ו עם בר משקאות ובירות מהחבית. מיקום בית הקפה על חוף-הים יחד עם אווירה של פאב, מהווה שילוב אטרקטיבי לבליינים.

תרמנו בקהילה
מקום זה משתתף בפרויקט החברתי "סיפור חוזר", שמטרתו לייצר תעסוקה שיקומית לאנשים עם קשיים תעסוקתיים וליצור הזדמנות לשימוש חוזר בספרים. הפרויקט מאפשר למסור ספרים לבתי קפה ומסעדות ולקנות ספרים חלופיים בהנחה.

( 4 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • נדבעדן

    נדבעדן
    מקום נעים וטעים|5 21.10.19
    מקום נעים, שירות לבבי. מנות מאוד טעימות הזמנו מנת פתיחה של רביולי פריך במילוי גבינות למרות שמדובר במנה מטוגנת לא הורגש שמן בכלל מוגשת עם יוגורט וסלק מבושל. מנה מושלמת. דג סלומון בציפוי פריך, מנה גדולה ועשוי היטב ממש במידה הנכונה. מה שבטוח שהשף במקום מקצועי מאוד. מסעדה מומלצת
  • avron

    avron
    מיקום מנצח|3 06.09.12
    הסניף הבת ימי של הרשת ממוקם על הטיילת ויש לו מרפסת ענקית המשקיפה כמובן לים. בערב בו היינו היה די חם ולח,אך על המרפסת הורגשה בריזה נעימה והיה מאד נוח לשבת.חלקנו רק בסלט חלומי טעים למדי למעט הרוטב המעט מתקתק שלא כל כך התאים בתוספת לחם שיפון וחמאה ושתינו הפול ובירה. השרות היה בסדר אם כי חיכינו כ 15 דקות למנה עקב עומס. בהחלט בילוי נעים לאחר סרט.
  • פסולינה

    פסולינה
    בסדר גמור פלוס|4 09.09.06
    אוכל בינוני כמו כל הרשת אבל הנוף והים עושים את היתרון הברור. המקום מנוהל ביד רמה והכל בדרך כלל מתוקתק. היינו כבר המון פעמים
  • דוד עידן

    דוד עידן
    קפה גו, לפתוח את הבוקר מול הים|4 24.03.06
    בית קפה,שמתמחה בסוגי קפה מובחרים ומרגשים קפה כמו שצריך להיות! ארוחת בוקר ישראלית מגוונת טעימה מחירים סבירים ושרות טוב מאוד נהנתי
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד