1 הגדל תמונה
ניוקי דלעת
הועלה על ידי Seshtma
2 הגדל תמונה
קובה במיה
הועלה על ידי Seshtma
3 הגדל תמונה
פתיחים
הועלה על ידי Seshtma
4 הגדל תמונה
מסעדת סוזאנה. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת סוזאנה. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת סוזאנה. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדת סוזאנה. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
מסעדת סוזאנה. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת סוזאנה

הביסטרו הוותיק סוזאנה נמצא בלב שכונת נווה צדק, מטר ממרכז סוזן דלל. החצר המרוצפת והיפה בצילם של שני עצי פיקוס ענקיים וותיקים נראית כמקום מושלם לפגישות רומנטיות או אחרות. התפריט ישראלי עם מחוות סימפטיות לעיראק, כורדיסטאן ומרוקו .

( 50 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • Seshtma

    Seshtma
    בינונית ומאכזבת|3 24.08.19
    מי שלא יודע להכין קובה (לטעמי) כדאי שלא יגיש . הזמנו: כרובית מטוגנת, קובה בורגול, פלאפל בטחינה. בקובה בורגול, ליגה, המלצת הששת הפלאפל חלומי, נימוח וטעים! והכרובית מפלה, קשה מדי מה שנקרא "פריכה" היא הזמינה ניוקי שלא רשום באתר , זה בא על קרם דלעת עם זירעוני דלעת קלויים, פרמזן והמון חמאה, לי זה היה טעים דליקטס, לה לא! 55 ₪ אני הזמנתי קובה במיה. עטיפה עבה בפנים כדור בשר דחוס אין רוטב כי זה מוגש על אורז יבשושי וערימת במיה. אכזבה רבתי! 53 ₪
  • motis3567

    motis3567
    תפריט מלבב, האוכל לא ממש|3 27.02.15
    התפריט מגוון עם נגיעות עיראקיות - קובות, ממולאים, אבל יש גם מגוון אחר. מרק פלפלים סתמי, קובה סלק לא משהו, מרק חרירה לא מלבב. סיגר כבדים נחמד ולא יותר. בקיצור אכזבה. גם גודל המנות די קטן...
  • yairgil

    yairgil
    המיקום הטוב בעיר|4 06.07.13
    מיקום נהדר בלב נווה צדק ממש מול הכניסה לסוזן דלאל. מאוד נעים לשבת מתחת לצל העצים הענקיים ולצפות בעוברים ושבים. אוכל סביר בהחלט ומתומחר בהגינות גם אם ללא בשורה יוצאת דופן. שירות ענייני. נהנינו.
  • nachsht

    nachsht
    נחמד|4 23.06.13
    אוירה נחמדה, שירות אדיב ואוכל מגוון וטעים, טיפה יקר אבל סה"כ שווה
  • tamir1981

    tamir1981
    מלבד אווירה אין פה כלום |2 02.03.13
    אווירה נחמדה אבל מלבד זאת האוכל יקר וסתמי להחריד. ארוחת בוקר מינימליסטית ויקרה, מנת הכבש בפירות יבשים פשוט עלובה ויבשה והשירות!? איטי להחריד ולא חברותי. אם אתם מחפשים קפה, אפשר להגיע אבל אוכל... חפשו במקום אחר.
  • l9901

    l9901
    חביב עם אוירה מסביב|4 03.10.12
    מוסד ותיק בתל אביב, ורק העובדה הזו גורמת לי לחלוק להם כבוד. בדרך כלל נרשמת במקום תנועה ערה של סועדים. האוכל לא מאוד מתוחכם, פשוט וטעים. המחירים - כיאה לתל אביב. השירות מחוייך. אם אתם בסביבה, שווה ביקור.
  • סגלגלה

    סגלגלה
    מצוין|5 03.10.12
    אוכל די פשוט ומאוד טעים במחירים הוגנים. לא גורמה, אבל כמו שכתבו לפני - פשוט וטעים. מאוד נעים לשבת בחוץ מתחת לעץ וגם הצוות נחמד. אחלה מקום. קובה, ממולאים ושוק אווז מומלצים.
  • kgold

    kgold
    17 שנים|5 15.02.12
    מסתבר שהם חוגגים כבר 17 שנים - כך לפי המלצרית שבקושי נולדה כשהם נפתחו. אבל אני זוכרת אותם עוד מהימים הראשונים כשהם היו היחידים בנווה צדק. והאמת - המקום עדיין מוצלח: האוכל טוב, לא מתוחכם אבל ממש ממש טעים, לא יקר בכלל (מנות עיקריות ב 65 שח) והמלצרית הצעירה נחמדה ביותר. אני אגיע גם ב-17 השנים הבאות.
  • dafnag

    dafnag
    כיף על המרפסת באחה"צ של קיץ|4 01.11.11
    עשרות שולחנות בצילו של הפיקוס הענק תורמים לאוירה הים תיכונית. פלטת ממולאים טובה- כל ממולא בטעם ומרקם שונה.
  • אוהביהעיר

    אוהביהעיר
    חביב לתיירים|2 05.07.11
    שמתלהבים מהאותנטיות, אך לתושבי העיר שזכרו את מרק הקובה לטובה הייתה זו, רק מסעדה מאכזבת ולא מספקת תמורה מלבד אווירה. נכון קסום לשבת מתחת לעץ אך פחות קסום זה שיושבים עליך עוד סועדים מכל כיון של שושנת הרוחות. האוכל בטעמו סביר ואת זה לא ניתן לומר על המחיר. ולבסוף אני תמהה, איך מקום שעובד כל כך הרבה שנים לא מתייחס כלל לאסתטיקה ותחזוק של חדר השירותים (שמאד, אבל מאד מוזנחים)?
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד מסעדות